Textiel bedrukken

 

 

Dss weesp textiel bedrukken weesp 1

Bij DSS Weesp werken we met twee diverse bedrukkingsmogelijkheden, foliebedrukking en tranfer bedrukking, beide zeer geschikt voor kleine oplage textiel. 

 

Folie bedrukking

Bij een persfolie bedrukking snijden we een logo, tekst of afbeelding uit een folie welke vervolgens op het textiel wordt geperst. Persfolie  heeft heel veel keuze in kleuren en types zoals bijvoorbeeld glitter, fluor en flockfolie.

 

Transferbedrukking

Bij een transferbedrukking kan een afbeelding of foto bestaande uit meerdere kleuren op textiel worden gedrukt. De afbeelding of foto wordt geprint op een transfer waarna deze doormiddel van verhitting op het textiel wordt overgebracht. 

 

U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van o.a. T-shirt, polo's, sweaters, bodywarmers, hemdjes en boxershorts. Maar ook stoffentassen, baby t-shirts, rompertjes en slabbetjes. Bij alle soorten textiel is het van groot belang dat het bestand is tegen hitte, de wasvoorschrift moet dan ook aangegeven dat de stof gestreken mag worden. 

 

Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u welke techniek het beste kan worden toegepast op uw product. Indien gewenst leveren wij ook het textiel.